Bij ons thuis

Onze keuken

Aan het pensioendiner kunnen 6 tot ongeveer 20 mensen aanschuiven. Francois is een culinair chef die graag de uitpakt met seizoensgerechten en ingredienten. U maakt uiteraard een keuze uit vega, vis of vlees. We bepalen de prijs op basis van de ingredienten van de dag en de bijpassende wijnen. Reken op rond de EUR 40 voor het diner en EUR 25 voor de verhalen van de de verteller. Meer mensen is uiteraard lagere prijs per persoon. ik werk graag in de Rotterdamse Salon en in de buurt van de Graaf Florisstraat in Rotterdam. 

Vegetarisch

We serveren drie gangen. De tweede gang is uiteraard een stoofpot. Drank in overleg in aanbod per glas en/of fles. Het diner duurt drie uur en begint tussen zes en zeven uur. U bent dus op tijd voor de laatste trein of tram.

Vis en schelpdieren

Per couvert wordt dit wat duurder, maar we kunnen ook in overleg over ingredienten een prijs afspreken, Verder gelden dezelfde details als u kunt lezen onder vegetarisch.

Vlees

Het traditionele stoofgerecht met een gerijpt stuk vlees. De drank kiezen we graag aan de hand van wat er in de stoofpot zit.